Xiamen die naar Licht de Invoer & de Uitvoerco., Ltd snakt.

 

Uw Beste partner van de verlichtingsoplossing

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Nieuws
Thuis

Xiamen Longing for Light Import & Export Co., Ltd.

Ik ben online Chatten Nu
China Xiamen Longing for Light Import & Export Co., Ltd. certificaten
China Xiamen Longing for Light Import & Export Co., Ltd. certificaten
U bent de beste vertegenwoordiger van Chinese leverancier

—— Ivvone

Ik geloof het o.k. is

—— Alain

Beste Shally, ja, is de helderheid het beste. U heeft een vlakke modell met dezelfde helderheid en de reflector. Dank en vriendelijke groeten Gerd

—— Gerd

Xiamen Longing for Light Import & Export Co., Ltd.

1 2 3 4
Xiamen Longing for Light Import & Export Co., Ltd. Xiamen Longing for Light Import & Export Co., Ltd. Xiamen Longing for Light Import & Export Co., Ltd. Xiamen Longing for Light Import & Export Co., Ltd.
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Handelsmaatschappij
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Merken : LFL
Aantal werknemers : 500~1000
Jaarlijkse omzet : 500000-800000
Opgericht Jaar : 2013
Export pct : 80% - 90%

Snakkend naar Licht Co., is Ltd een team met minstens 18 jaar ervarings in LEIDENE technologie en verkoop.

Wij concentreren ons op de de de van LEIDENE ontwikkeling, opbrengst en verkoop verlichtingsproducten. Onze hoofdproducten zijn LEIDENE bollen

Leiden onderaan Licht, LEIDENE buis, LEIDEN paneel, LEIDEN vleklicht

Onze Visie, om het meeste gebruik van de energie te maken, om de meest getaxeerde producten te maken.

Creeer de Groene, vriendschappelijke producten van Evioromental om een win-win samenwerking te bereiken, voeg greendish voor de wereld toe.

Wij hebben veel genoegen in het aankondigen dat wij ons in deze stad als Commissionairs en handelaars voor de verkoop van Chinese LEIDENE lichten hebben gevestigd.

U zult herinneren dat deed ons Mej. Shally, Voorzitter, zoals vele jaren met Leedarson-Lichten, als productenmanager, en aanzienlijke zaken met u in de capaciteit. Zijnd in aanraking met alle belangrijke bedrijfs hier huizen, zijn wij zeker dat wij bevredigend om het even welke commissies kunnen behandelen waarmee u ons, vooral m kunt toevertrouwen de gematigde citaten in onze prijslijst, die hier met deze markt, en waag om een aandeel van uw getaxeerde bevelen te verzoeken, die onze meeste carefule zullen hebben en aandacht veroorzaken.

Wij zullen worden tevredengesteld als u ons uw onderzoeken, en ook uw bankverwijzingen zult geven.

Tussen haakjes, vragen wij u een Onherroepelijke Kredietbrief In onze gunst voor het geval dat u plave en orde met ons voor volledige waarde zult openen.

Wij hopen om uw geachte onderzoeken te ontvangen

wegens de ervaring van vele jaren op de LEIDENE verlichting, zijn wij geinteresseerd in de bouw van geschikte en duurzame handelverbindingen althroughout de wereld. De sinds lang gevestigde directe fabrieksverbindingen staan concurrerendst ons toe om in vele lijnen en vooral zo in onze industriële productielijn te zijn.

Wij zouden ook één willen behandelen of twee goede lijnen vormen uw land dat door het land aan concurrerende prijzen zou kunnen worden verdeeld, en dat geleidend zou zijn aan het vestigen van een regelmatige levering en het duren van markt.

Wij zouden het gelukkigst moeten zijn om een antwoord van uw goede firma te ontvangen die uw overzichten, wensen en voorstellen schetsen, en hoe naar uw mening wij voor ons wederzijds voordeel konden samenwerken. Indien noodzakelijk, konden wij voor ons wederzijds voordeel samenwerken. Indien noodzakelijk, konden wij handeling als uw Chinese kopende agent op basis van commissie werken.

Wij wachten nu op uw vroeg antwoord met rente.

Leiden: Het huisvesten, Optisch, de bestuurder, binnenshuis geproduceerde assemblage, en de verpakking zullen in het planverkoop en de dienst van het volgend 3 jaar in 46 landen, energie van 120 behoud de actieve rekeningen top 5 - besparingsverlichting MFG in leiden van China zijn: 0,72 miljoen PCS/month ISO9001: 2008; ISO14001 OHSAS1800

Contactgegevens
Xiamen Longing for Light Import & Export Co., Ltd.

Tel.: 86-592-5327905

Fax: 86-592-5327905

Direct Stuur uw aanvraag naar ons